miercuri, 14 noiembrie 2012

Cum sa Renunti a facebook? Si De Ce sa fac asta?


1.Mai intai trebuie sa recunosti ca ai o obsesie pentru Facebook. Mai intai trebuie sa iei in evidenta ce anume faci pe Facebook. La finalul unei zile, trebuie sa te intrebi ce anume ai realizat dupa ce ai petrecut atata timp pe Facebook. Daca cronometrezi timpul pe care il petreci pe Facebook te poate ajuta sa realizezi cat de mult timp pierzi pe Facebook.

2.Defineste scopurile tale pe Facebook. Fa o lista cu ce anume obtii de la acele scopuri odata ce ti le indeplinesti.

3.Gandeste-te si la ce alte lucruri ai putea sa faci in timpul pe care ti-l petreci pe Facebook. Daca te vezi petrecand sa zicem 20 de ore pe saptamana pe Facebook, atunci poti face o lista cu alte lucruri pe care le-ai putea face in tot acel timp. Unele din acele lucruri ar putea fi : sa iti iei un job part time, sa faci exercitii fizice, sa iti gasesti o prietena, sa iti petreci timpul socializand cu oamenii in viata reala, sa citesti, sa inveti si multe altele.

4.In cele din urma iti poti sterge contul de Facebook. Ai avea cam doua optiuni : fie iti poti dezactiva contul sau iti poti sterge contul permanent.

5.Odata ce ai facut pasii de mai sus, ar fi timpul sa iti gasesti alte alternative pentru Facebook. Poti sa mentii legatura cu prietenii si amici tai fie pe messenger, sau prin sms. Multe persoane devin obsedate de Facebook doar pentru ca nu au nimic altceva de facut si asa ajung sa isi verifice foarte des conturile. Asa ca, trebuie sa iti gasesti diferite activitati pe care le poti face care te vor ajuta sa uiti de Facebook.

MOTIVE: DE CE?

*Ai putea sa faci altceva mai important de exemplu: 
 sa te rogi, sa citesti Biblia, sa canti o cantare, sa ajuti pe cineva, si multe alte 
lucruri importante! renunta la facebook chear acum este un lucru bun pentru tine!

By AlynLPT Miercuri 14.Noiembrie.2012 

Un comentariu:

  1. intrebare: se poate numi dependent cineva care din cand in cand vorbeste cu rudele plecate in dinverse tari straine (ex. concret: grecia, anglia, filipine, italia, spania, elvetia, america)?

    este asa mare crima/pacat/erezie sa vorbesc din cand in cand cu aceste rude (chiar si prin acest site..... ca asta si este un simplu site....)

    RăspundețiȘtergere

Binecuvantarea sau Blestem de Derek Prince