vineri, 22 martie 2013

44 de zile - Post si Rugaciune - Trezire Spirituala


Incepand cu data de 29 Ianuarie 2013 Impreuna cu Echipa Misiunii Alege Astazi am inceput sa postim aproape in fiecare zi 44 de zile de Post si Rugaciune pentru Trezire Spirituala si pentru Pacea Romaniei, mai jos voi nota zilele in care am tinut Post si Rugaciune impreuna cu Grupul Misiunii Alege Astazi: 

Ianuarie: 29, 30, 31.

Februarie: 1,2,4,5,6,7,8,9,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,27,28.

Martie: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15. 

44 de zile de Post si Rugaciune pentru Trezire Spirituala.



Va multumesc tuturor ca v-ati unit cu noi in Post si Rugaciune si Dumnezeu sa lucreze cu Semne si Minuni in continuare! AMIN!

In timpul Postului si a Rugaciunii Dumnezeu a facut mai multe Minuni printre noi, ca de exemplu: 
Dumnezeu a vindecat o sora Gabriela care a zacut 4 zile la pat bolnava, si dupa ce ne-am rugat lui Dumnezeu pentru ea a doua zi a fost vindecata de Domnul Isus, s-a ridicat din pat si a inceput sa slujeasca, sa se roage, sa citeasca din Biblie.

O alta sora Anuca  s-a imbolnavit si a zacut la pat bolnava, si ne-am rugat pentru ea si Dumnezeu s-a atins de ea si a vindecat-o.

Tatal unei surori l-a primit pe Domnul ca Domn si Mantuitor in inima lui, si si-a predat viata Domnului Isus Hristos, tot in timpul Postului si a Rugaciunii. Glorie Lui Dumnezeu! 

Dupa cateva zile de Post si Rugaciune la Petrosani jud.HD a inceput Staruinta dupa Duhul Sfant, (luni, marti, miercuri, luni, marti, miercuri - 2 saptamani la rand, cate 3 zile pe saptamana)
si Dumnezeu a botezat si a dat darurile Duhului Sfant tinerilor care au staruit, si au fost Botezati aproximativ 33 de suflete (majoritatea au fost tineri).
Sora Maria din jud.Oradea m-a anuntat ca Pastorul lor de la biserica a inceput si el 40 de zile de Post si Rugaciune pentru Trezire Spirituala.

in Jud.HD la o seara de veghe mai mult de 30 de suflete s-au predat in Bratul Domnului,  Dumnezeu a adus Trezire Spirituala (a fost marturie si la noi in Biserica prin fratele Loi Vass).

In Bucuresti Biserica Betel, Dumnezeu a vindecat o sora de cancer, Dumnezeu a lucrat in randul tinerilor si a facut eliberari, vindecari, Dumnezeu a lucrat in chip minunat, si a salvat si o fata de la moarte, (vrasmasul i-a pus in gand sa se sinucida) si Dumnezeu a eliberat-o, 
 si acestea sunt doar putine din multele minuni ce s-au intamplat in timpul Postului si a Rugaciunii, De aceea va provoc sa incepeti si voi, 
Post si Rugaciune pentru TREZIRE SPIRITUALA, si veti vedea Mana lui Dumnezeu implicandu-Se in viata voastra! AMIN 

           Misiunea Alege Astazi - www.CeAlegi.BlogSpot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Binecuvantarea sau Blestem de Derek Prince