vineri, 11 noiembrie 2011

Cuvantul Domnului pentru Azi 11.11.2011

     *Cui sa vorbesc si pe cine sa iau martor ca sa m-asculte? 
  Urechea lor este netaiata imprejur si nu sunt in stare sa ia aminte. Iata, cuvantul Domnului este o ocara pentru ei si nu le place de el. Ieremia 6:10
     - Asa vorbeste Domnul ostirilor, Dumnezeul lui Israel: ,,Indreptati-va caile si faptele, si va voi lasa sa locuiti in locul acesta. Nu va hraniti cu nadejdi inselatoare zicand: Acesta este Templul Domnului, Templul Domnului, Templul Domnului!''. Caci numai daca va vei indrepta caile si faptele, daca veti infaptui dreptatea unii fata de altii, daca nu va veti asupri pe strain, pe orfan si pe vaduva, daca nu veti varsa sange nevinovat in locul acesta si daca nu veti merge dupa alti dumnezei, spre nenorocirea voastra, numai asa va voi lasa sa locuiti in locul acesta, in tara pe care am dat-o parintilor vostri, din vesnicie in vesnicie.
     - Dar iata ca voi va hraniti cu nadejdi inselatoare care nu slujesc la nimic. 
Cum? Furati, ucideti, preacurviti, jurati stramb, aduceti tamaie lui Baal, mergeti dupa alti dumnezeu pe care nu-i cunoasteti!... Si apoi veniti sa va infatisati inaintea Mea, in Casa aceasta peste care este chemat Numele Meu, si ziceti: ,,Suntem izbaviti!''... ca iarasi sa faceti toate aceste uraciuni! 
        Ieremia 7:3-10 Pagina in Sfanta Scriptura 743 <


      Sursa  - http://CeAlegi.blogspot.com - AlynSperanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Binecuvantarea sau Blestem de Derek Prince