duminică, 7 aprilie 2013

Indemnuri Intelepte, Aplicabile in viata zilnica de Alin Turcu


Invatatura este un cadou chear daca durerea este profesoara ta. 

Invata acum, ca poate venii vremea aceea in care sa iti doresti sa inveti si sa nu mai poti (sa numai ai vedere sau minte deschisa pentru invatatura)... 

Unele lucruri nu trebuie sa le faci in viata, esti la varsta intelepciunii dar si a prostiei. Fi Intelept si incearca zi de zi sa devii tot mai Intelept! 

Gandestete ce iti va face bine acum, si fa binele acela, practica-l in viata ta. 

Roaga-te la Dumnezeu sa te ajute sa devii persoana pe care EL o doreste.

Nu iti iubi viata aceasta, ci incearca sa traiesti asa cum vrea Dumnezeu! 

Retrage-ti gandurile acelea urate ca oamenii din jurul tau sunt oameni rai, ci gandestete oare tu nu esti mai rau ca si ei?!

Trebuie sa fi Liber ca sa visezi!
Elibereaza-te de trecut si urmeaza-L pe Domnul Isus! 

Renunta la tot ce e rau din viata ta de dragul lui Dumnezeu!  

Trebuie sa iti cauti un vis si sa incerci sa il pui in aplicare. 

Daca nu ai un vis al tau, ajuta-i pe altii sa isi implineasca visele! 

Cu cat te lupti sa implinesti visele altora cu atat mai mult se vor implini visele tale! 

Suna un prieten si spune-i, vreau sa ma rog pentru tine... ce ai vrea sa ii cer lui Dumnezeu pentru tine? Fa-i asta de dragul lui Dumnezeu, chear daca asta nu o sa ti se intample tie personal niciodata! 

Nu renunta la Rugaciune si la Citirea Bibliei niciodata, aceasta este partea care trebuie sa o ai in fiecare zi cu Dumnezeu, strange mai mult cu Dumnezeu astazi, ca s-ar putea maine sa nu mai poti strange si sa te folosesti de ceea ce ai strans azi! 

Fa-i lucrurile pe rand, nu mai fa multe lucruri deodata doar vezi ca nu le termini nici una nici alta, fa-le pe rand, asta te va ajuta sa te pui la punct, sa devii mai disciplinat. 

Atunci cand nu ai pe nimeni aminteste-ti ca Domnul Isus a spus: ,,...Si iata ca EU sunt cu voi in toate zilele, pana la sfarsitul veacului.'' Matei 28:20b  
Deci nu esti singur! 

Daca pe tine te-au ajutat altii oameni si au fost alaturi de tine cand nu aveai pe nimeni si ti-a fost greu, ia si fi si tu un bun ajutor pentru altii! 

Incearca sa tragi dupa tine pe Calea lui Dumnezeu pe cat mai multi oameni care se ratacesc pe cai straine... Incearca sa folosesti orice subiect al discutiei ca sa il aduci pe Dumnezeu in discutie, daca nu il aduci tu pe Dumnezeu in discutia voastra il vor aduce altii pe satana. Nu renunta la lupta, din contra LUPTA-TE LUPTA CEA BUNA SI VEI PRIMI CUNUNA! 

Fi multumitor in orice situatie ai fi, multumeste-i lui Dumnezeu pentru tot ce ti-a dat si gandeste-te ca altii nu au nimic din tot ce ai tu! 



Aceste indemnuri cred ca le-am primit de la Dumnezeu si pe mine personal ma ajuta,      
    sa devin mai bun, mai aproape de Dumnezeu, mai aproape de Cer! Amin.
         
     
                   Alin Turcu 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Binecuvantarea sau Blestem de Derek Prince