vineri, 1 februarie 2013

Doamne Deschide-ne Ochii - AlynLPT


Fiecare Suflet este important in ochii lui Dumnezeu, Fiecare Suflet este important pentru Imparatia lui Dumnezeu, Isus Hristos a murit pentru fiecare suflet. Ioan 3:16

       Oricine ai fi, tu ai valoare in ochii lui Dumnezeu! 
                             Tu esti comoara lui Dumnezeu nepretuita. 

 *Daca fratele sau sora ta care e cea mai rea si pacatoasa, daca ar fi in lume, si ar umbla in cluburi si discoteci, daca ar bea si s-ar droga si l-ar sluji pe diavolul in toate felurile lui zi si noapte.... Pentru tine crestine, ar fi mai bine? Te-ai simti mai bine asa, si ai fi mai fericit?
     Poate ai avea mai mult loc in Biserica sau pe banca, sau la anvon, nu? 
   Daca nu... Atunci de ce urasti pe fratele si sora ta, de ce ii judeci, de ce tie ciuda ca lui sau ei ii este mai bine ca si tie, de ce il dusmanesti, de ce esti gelos sau geloasa pe ei, inloc sa te bucuri ca un frate de al tau e binecuvantat de Dumnezeu, tu il urasti si ii vrei raul, de ce nu il iubesti, de ce nu iti pasa de el, de ce nu te rogi pentru el? Daca el sau ea ar fi in lume tu ai fi mai fericit sau mai fericita? 

Cred ca e timpul treziri este timpul sa ne trezim in sfarsit din somnul morti si din leaganul diavolului care ne-a orbit si ne-a adormit si numai stim in ce stare am ajuns, cred ca ne-a leganat cel rau destul. Am invatat sa accept si pe cel mai slab frate sau sora a mea mai ales daca vrea sa se schimbe, cred ca un caine viu este mai bun decat un leu mort. Sau orice spine este un potential trandafir in Mana lui Dumnezeu! Adica un frate pacatos este mai bun decat un pacatos din lume, ca totusi fratele pacatos mai are o sansa de iertare la Dumnezeu, pe cand cel din lume care nu il cunoaste pe Dumnezeu, slabe sanse... 
    Fratele acela al nostru pacatos poate primi iertare si inoire din partea lui Dumnezeu, oricat de gresit si de jos ar fi, dar cel din lume este pierdut. Atunci cand ai ura, rautate si dusmanie tu slujesti diavolului si esti unealta celui rau, nu esti unealta lui Dumnezeu, cat timp iti urasti fratii si surorile. Noi tre sa uram pacatul nu si pacatosul! Daca un frate nu vrea sa se intoarca de la pacat il mustram ii spunem, daca nu intelege ne indepartam de el si gata. Asa cred ca e bine. 

  Rugaciune - Doamne Isuse Hristoase te rog ai mila de noi si deschide-ne ochii ca sa vedem starea in care suntem si sa renuntam la orice rautate, ura, dusmanie, fatarnicie, dublicitate, si orice ne desparte de Isus Hristos pentru a fi mostenitori in Imparatia Ta. Amin! 


     de AlynLPT - http://LeacPentruTine.BlogSpot.Com - Vineri 01.02.2013 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Binecuvantarea sau Blestem de Derek Prince