luni, 18 februarie 2013

Ploaie de Meteoriti in Rusia - 15.02.2013


O PLOAIE DE METEORIŢI a provocat pagube şi a rănit aproximativ 1.000 de persoane în regiunea Urali. Evenimentul a fost filmat - FOTO, VIDEO si a fost la stiri pe televiziunea romana...


O ploaie de meteoriţi de poste 10 tone cauzată de distrugerea unui meteorit deasupra regiunii Urali, însoţită de explozii violente, a spart ferestrele unor imobile în mai multe localităţi, a provocat panică şi a rănit aproximativ 1.000 de oameni, potrivit agenţiilor ruse, care citează autorităţi şi martori, şi guvernatorului regiunii Celeabinsk, Mihail Iurevici.






Asa zice si Biblia vor fi semne sus in cer si jos pe pamant... cand acestea se intampla sa stim ca vremea sfarsitului este aproape! Daca asta nu ne apropie de Dumnezeu si nu ne avertizeaza ca sa ne pocaim ce ar putea sa faca Dumnezeu altceva cu noi? Sa de-a o ploaie de meteoriti in fata blocului la noi? Oare ce ne mai trezeste pe noi din somnul morti in care am adormit... Acum este clipa trezirii noastre, Acum este timpul sa ne trezim in sfarsit din somn si sa ne pocaim asa cum nu am facut-o niciodata pana acum! 

Cum sa incepem? Cu Rugaciune, Studiu Biblic, Post !
Daca nu incepem acuma nu stiu cand o sa incepem altadata.. Doamne ajuta-ne sa ne pocaim cu adevarat asa cum Tu doresti si sa castigam suflete pentru Imparatia Ta! AMIN! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Binecuvantarea sau Blestem de Derek Prince