duminică, 3 februarie 2013

Raspuns de la Dumnezeu! - AlynLPT


Doamne ma rog la Tine, Doamne citesc din Biblie chear si peste 10 capitole pe zi, Doamne de ce nu se intampla nimic in viata mea asa cum zic toti?

De ce nu vine trezirea in viata mea, De ce nu vine trezirea prin mine... ? 
Doamne ce sa fac?  
Stai mai e o solutie sa pun pe altii sa se roage pentru mine, si chear daca s-ar ruga parca tot nu se intampla nimic... oare de ce? 

Toate acestea ar putea sa fie facute chear degeaba si fara sens... 
STOP! Frate cum vorbesti asa? Pai asa e defapt, daca ne rugam, citim Biblia cu o atitudine de neascultare, cu ura si rautate, cu fatarnicie, cu viclenie, cu mandrie (frate eu am citit azi 10 capitole sau mai mult, vezi is mai pocait ca tine) Toate de mai sus pot fi facute fara rost si chear degeaba, mai jos am scris niste pasi pentru apropiere de Dumnezeu! 

Asa ar suna un mesaj de disperare din partea unui om...
Si Dumnezeu ar putea raspunde: ,,Oamenii vor sa fie pocaiti in felul lor firesc, nu in felul Meu Duhovnicesc. Oamenii Iubesc firea pacatul si faradelegea, inloc sa iubeasca cerul, curatia si sfintirea...

Daca ne vom intoarce de la calea noastra cea rea la calea lui Dumnezeu, atunci vom primi LUMINA, ELIBERAREA, MANGAIEREA si ACCEPTAREA.

Voia Lui Dumnezeu vine prin renuntare la noi, la voia noastra egoista, la eu-ul nostru firesc si de multe ori chear dracesc, daca ne oprim din rau si pacat si ne intoarcem la Dumnezeu. 
       Sa luam aminte la ce ne invata Domnul in 2 Cronici 7:14
 Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, si va cauta Fata Mea, si se va abate de la caile lui rele, il voi asculta din ceruri, ai voi ierta pacatul, si-i voi tamadui tara.

Bun si cum sa incep? pai simplu hai sa pasim in versetul acesta sa vedem ce spune? 
*Se va smeri - Smerenia = Atitudine umila, supusa, respectuasa, comportare modesta, plina de buna-cuviinta, evlavie,
*Se va ruga - Rugaciunea = Cerere, Multumire, Lauda la adresa lui Dumnezeu, Rugaminte, insistenta. (Rugaciune insistenta la adresa lui Dumnezeu) 
*Va cauta Fata Mea = Prin Rugaciune, Studiu Biblic, Post (dar toate acestea facute nu in graba sau in fuga ci in liniste si pace adica un timp special cu Dumnezeu) 
*Se va abate de la caile lui rele = Va renunta la pacat, la rau la tot ce este rau ca de exemplu: la tot ceea ce nu zideste si nu te apropie de Dumnezeu gen: Facebook - Cati cei ce stau pe facebook se roaga mai mult sau citesc mai mult din Biblie? astept raspuns. Statu la tv sau pe internet fara vreoun rost sau fara sens, sa renunti la planurile tale rele si sa faci ce te invata Dumnezeu prin planurile Lui Sfinte. Amin

Si acum intervine Dumnezeu, te va asculta din ceruri, iti va ierta pacatele si iti va salva tara. Aleluia ce Minunat, Glorie Domnului! Doamne ajuta-ne sa facem ceea ce am citit aici! Amin! 

 Aceste randuri cred ca le-am primit de la Dumnezeu pentru voi si chear si pentru mine, Domnul sa va binecuvinteze si sa lucreze la inima voastra! 

-Cel mai usor ne este sa zice Doamne la Tine vin asa cum sunt, dar uitam ca Domnul vrea sa ne transforme, sa ne schimbe in bine si asta e greu, cand auzim de schimbare, transformare, sa fiu altfel, groaznic nu? 
Pai asa vrea defapt Dumnezeu de exemplu: cine fura sa numai fure, cine minte sa numai minta, cine pacatuieste sa numai pacatuiasca, etc.
Daca nu vrem sa ascultam de EL si sa facem voia Lui in viata noastra atunci putem sa ne tot rugam, sa tot citim Biblia, sa tot postim dar toate fara sens! Daca vrem sa ne pocaim cu adevarat atunci sa il lasam pe Dumnezeu sa ne schimbe, sa ne transforme cand ti post, cand te rogi, cand citesti Biblia, faci ceva cu tot ce acumulezi in tine? sau esti ca o camara care tot bagi in ea si nu se umple..? Doamne ajuta-ne sa punem la inima Cuvantul Tau si sa ascultam de Voia Ta cea Sfanta.

Atunci cand ne vorbeste Dumnezeu ne-ar placea sa ne vorbeasca in felul nostru, probabil sa ne laude, sa zica ca noi suntem mai pocaiti ca altii ca noi ne rugam mai mult si citim mai mult din Biblie nu asa ne-ar place?
Dar cand EL ne mustra si vrea sa ne invete de ce nu ne place? Nu cumva din mandrie si incapatanare? ba da... Doamne ai mila de noi! Amin!  

 Sursa - Duhul Sfant - Isus este Calea Adevarul si Viata - Mergi pe Cale, traieste Adevarul - Biblia - si vei primi Viata Vesnica in Imparatia Lui Dumnezeu! Amin. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Binecuvantarea sau Blestem de Derek Prince